+34 667 61 82 83
esther.masdeu50@gmail.com

Alta Sensibilitat


Servir des de la meva pròpia experiència, investigació i acompanyament de persones altament sensibles PAS, a les persones que d’alguna manera es sentin vinculades a aquest tret. A través de tallers, xerrades, acompanyament i divulgació d’aquest tant per cent de persones que capten el món d’una manera més àmplia i fina, a fi d’ajudar a saber aprofitar aquest do tant en l’àmbit propi com col·lectivament.

Com a persona altament sensible, i després d'haver revisat, comprès i integrat aquest tret en mi, agraïda de viure-ho ja com un do, em sento amb el deure i missió de fer pedagogia allà on vaig. Ja no per mi, sinó per aquelles persones de qualsevol edat que sense saber-ho ho són, les persones que coneguin o convisquin amb alguna, o els professionals que d'un temps ençà, n'hagin sentit a parlar. Però sobretot per a aquelles que ho pateixen, si són nens o joves, poder-los fer més fàcil el camí de vida i aprofitant el màxim de bo per deixar el patiment de costat.

Taller: Alta sensibilitat i infantesa. Com acompanyar els nens i nenes PAS i les seves famílies.

Les meves quatre especialitats

Coaching

Servir des del coaching a les persones que vulguin fer un canvi en l’aquí i l’ara, a l’objectiu i tema que es proposin o aspecte o problema que desitgin resoldre.

Orientació

Servir com orientadora per aconsellar, donar pautes i guiar, maneres més amables, fàcils i efectives al voltant de tot el que són les relacions personals.

Educació Emocional

Servir a través de xerrades i tallers, a fi d’acostar tant a mestres com a famílies aquest aspecte de l’acompanyament dels infants i joves.

Especialista en Alta Sensibilidad

Servir des de la meva pròpia experiència, investigació i acompanyament de persones altament sensibles PAS, a les persones que d’alguna manera es sentin vinculades a aquest tret.