+34 667 61 82 83
esther.masdeu50@gmail.com

Coaching


Servir des del coaching a les persones que vulguin fer un canvi en l’aquí i l’ara, a l’objectiu i tema que es proposin o aspecte o problema que desitgin resoldre. A partir de definir el què, dibuixem el com, i de la mà comencem a caminar.

El coaching com a la metodologia de la pregunta. Des de l'art d'escoltar, no només el missatge parlat que la persona ens relata i respon, sinó sabent llegir més enllà. Tenim les respostes dins nostre, només necessitem algú que ens acompanyi per poder fer-nos les preguntes adequades i poderoses que ens ajudin a moure'ns d'on som i anar on volem ser. Així és com treballo, des de la presència i el cor, a la presència i el cor de qui voluntàriament, vulgui fer el camí.

Les meves quatre especialitats

Coaching

Servir des del coaching a les persones que vulguin fer un canvi en l’aquí i l’ara, a l’objectiu i tema que es proposin o aspecte o problema que desitgin resoldre.

Orientació

Servir com orientadora per aconsellar, donar pautes i guiar, maneres més amables, fàcils i efectives al voltant de tot el que són les relacions personals.

Educació Emocional

Servir a través de xerrades i tallers, a fi d’acostar tant a mestres com a famílies aquest aspecte de l’acompanyament dels infants i joves.

Especialista en Alta Sensibilidad

Servir des de la meva pròpia experiència, investigació i acompanyament de persones altament sensibles PAS, a les persones que d’alguna manera es sentin vinculades a aquest tret.