+34 667 61 82 83
esther.masdeu50@gmail.com

Educació Emocional


Servir a través de xerrades i tallers, a fi d’acostar tant a mestres com a famílies aquest aspecte de l’acompanyament dels infants i joves tan essencial en la vida de les persones. I a partir d’aquí ser models a seguir de l’educació emocional de la persona, sana i equilibrada, i així donar també les eines per ser més emocionalment competents.

Entenc que abans que qualsevol aprenentatge l'educació emocional hauria de ser la base, l'autoconeixement i tot el que fa referència al treball personal, tant a dins com a fora. Així mateix, entenc que les persones responsables d'acompanyar les escoles han d'haver fet aquest treball, ja que es treballa amb material d'alta fragilitat i sensibilitat.

Projecte - L'educació emocional en la família. Com aconseguir una experiència de vida dels nostres nens saludable i conscient?

Les meves quatre especialitats

Coaching

Servir des del coaching a les persones que vulguin fer un canvi en l’aquí i l’ara, a l’objectiu i tema que es proposin o aspecte o problema que desitgin resoldre.

Orientació

Servir com orientadora per aconsellar, donar pautes i guiar, maneres més amables, fàcils i efectives al voltant de tot el que són les relacions personals.

Educació Emocional

Servir a través de xerrades i tallers, a fi d’acostar tant a mestres com a famílies aquest aspecte de l’acompanyament dels infants i joves.

Especialista en Alta Sensibilidad

Servir des de la meva pròpia experiència, investigació i acompanyament de persones altament sensibles PAS, a les persones que d’alguna manera es sentin vinculades a aquest tret.