+34 667 61 82 83
esther.masdeu50@gmail.com

Qui Sóc


M’apassiona el món dels infants, els joves, i tot el que faci referència a les persones; com som, com pensem, sentim, com evolucionem, quins canvis fem, qui som i quines possibilitats i poder tenim. Tot i així m’agraden els reptes i m’atrau el que discrepa i se sent o el fan sentir diferent. M’agrada ajudar, escoltar i acompanyar.

La meva primera feina amb nòmina abans de ser mare va ser amb persones amb autisme. En l’actualitat, faig de mestra d’educació especial en una escola acompanyant aquells alumnes amb més dificultats i fent també educació emocional, que és el pilar a partir del qual es poden assentar els aprenentatges més tard. Sóc una fan d’aquest aspecte de l’aprenentatge i acompanyament dels infants i joves!

La persona no només ha d’acumular sabers, ha d’aprendre a ser, i això implica tot el que són valors, relacions, sentiments, emocions i creixement des de l’interior.

Després, també acompanyo a través del coaching a persones que demanen ajuda o volen fer un canvi. Com a persona altament sensible, imparteixo tallers sobre alta sensibilitat a fi d’anar ampliant consciència d’aquest tret, sobretot a famílies, escoles i a professionals i mitjans que en vulguin saber més. També faig xerrades i formacions sobre criança, benestar emocional, educació emocional, alta sensibilitat i creixement personal.

La meva vida està plena d’èxits i alguns patiments i fracassos. Els èxits els he après a valorar amb els anys; he estat una nena prou feliç, la gran de quatre germans, sensible, amb un pare i una mare referents d’amor, els estimo, respecto i agraeixo tot. Comparteixo vida des dels divuit anys amb la mateixa parella, l’amor de la meva vida, tenim dos fills que són un tresor i unes bellíssimes persones, la Judith i l’Oriol, el meu llegat. No són meus, són de la vida. Quin regal!

Comparteixo també vida amb els llibres, el coneixement, la solitud, la bona companyia d’amistats, família i coneguts de qui aprenc molt cada dia, i a qui agraeixo pel que m’ensenyen de mi i m’aporten. Les persones són com he dit, l’objectiu del meu ser.


Una Matrícula d’Honor en pedagogia a 1r de carrera i una en diagnòstic i orientació a 2n, potser un presagi d’allò que és i ha estat la meva vocació, i mirant enrere en allò que he dedicat més temps de la meva vida laboral. I un 25 sobre 25 en una prova del màster, perquè no destacar-ho, en el moment en que la meva vida es posava del revés per motius de salut, familiars i de crisis personals i laborals, un gran regal. Perquè d’aquests entesos patiments i fracassos, justament, són dels que més he après, i als que dono també les gràcies. Si no, no podria ser on sóc ara i fer el que faig. Després d’haver-me acompanyat a mi, gaudir acompanyant a les persones a millorar en el seu ser i estar. Perquè si, perquè és possible, i no ho pots saber i fer fins que tu no ho has experimentat.

Els èxits ens fan grans, però els fracassos ens han de servir per aixecar-nos i respondre’ns a la pregunta: Què he d’aprendre d’aquesta situació? Què m’està ensenyant? I seguir.

Com veus, sóc una persona tal qual, que ha experimentat el plaer i el dolor en les diferents formes i maneres, i que a dia d’avui viu conscient el més humil i millor que pot i sap, fluint en l’acceptació i la pau del cor.

- Mestra d’educació especial

- Màster en Coaching i lideratge personal

- Especialista en Desenvolupament i lideratge personal

- Especialista en coaching educatiu

- Mindfulness

- Educació emocional

- Interioritat i consciència espiritual

Curriculum Vitae:

- Mestra d’educació especial UB. Universitat de Barcelona

- Postgrau en Coaching i Lideratge personal. Universitat de Barcelona

- Máster en Coaching i Lideratge personal UB. Universitat de Barcelona

- Máster en metaprogramaciócognitiva Institut Internacional de Metaprogramación cognitiva

- Especialista en Coaching per Valors Simon Dolan i David Alonso

- Especialista en Desenvolupament i Lideratge personal Institut Gomà

- Especialista en Coaching Educatiu Universitat Cardenal Herrera. València

- Mindfulness: Curs amb Belèn Giner

Educació emocional: Educadora Emocional / La granja escola. Santa Maria de Palautordera

Interioritat i consciència espiritual: Aula Interior- Daniel Gabarró / Consciència Espiritual online- Mònica Fusté / Eneagrama- Borja Vilaseca / Vipasana - Lola Feliu

Diferents retirs de recolliment i treball personal als estius

A més de ser una lectora i seguidora incansable de les meves quatre pilars: acompanyament, educació, creixement personal i espiritual, alta sensibilitat i educació emocional.