+34 667 61 82 83
esther.masdeu50@gmail.com

Orientació


Servir com orientadora per aconsellar, donar pautes i guiar, maneres més amables, fàcils i efectives al voltant de tot el que són les relacions personals. La meva vasta experiència en el món de l’escola, però sobretot, sensible a les persones que hi fan vida, la meva formació en educació especial i desenvolupament com orientadora, m’ajuda a comprendre les diferents diversitats i maneres de ser.

Sense deixar d'escoltar, preguntar i fer-ho des del cor igual, el pas d'orientar és guiar, donar pautes, aconsellar i formar. En aquest pilar ofereixo el meu servei des de la meva experiència com a persona amb una vida viscuda, mare, mestra, orientadora i professional que sap tot sobre educació especial, educació emocional, creixement personal i atenció a la diversitat.

Projecte - Acompanyament Claustres en processos d'autoconeixement, revisió i elaboració de bases per al benestar comú.

Les meves quatre especialitats

Coaching

Servir des del coaching a les persones que vulguin fer un canvi en l’aquí i l’ara, a l’objectiu i tema que es proposin o aspecte o problema que desitgin resoldre.

Orientació

Servir com orientadora per aconsellar, donar pautes i guiar, maneres més amables, fàcils i efectives al voltant de tot el que són les relacions personals.

Educació Emocional

Servir a través de xerrades i tallers, a fi d’acostar tant a mestres com a famílies aquest aspecte de l’acompanyament dels infants i joves.

Especialista en Alta Sensibilidad

Servir des de la meva pròpia experiència, investigació i acompanyament de persones altament sensibles PAS, a les persones que d’alguna manera es sentin vinculades a aquest tret.